Oud Nieuws

On the road again 21 mei 2015

Het is een tijd geleden dat ik aan de site heb gewerkt. Er is een hele hoop gebeurd op het gebied van mijn gezondheid en mijn persoonlijke leven. De muziek heeft een beetje stil gelegen….

Maar good times are here again!

Zaterdag 23 mei mag ik weer zingen met Blue Minded in de Viskeet in Monster. Aanvang rond 21.30. Voor verdere optredens met Blue Minded check de agenda of de website van Blue Minded.

Er staan ook nieuwe projecten op het programma: Met Robert Smith van de Robert Smith Blues Band heb ik al een paar keer samengezeten, samen gezongen, beetje koffie gedronken enzo en binnenkort duiken we samen de studio in. Ik vind het veelbelovend, de combinatie van onze stemmen is wonderschoon al zeg ik het zelf… :-)

Ook heb ik hier in het dorp een jazzpianist cq toetsenist gevonden en een jazzrepertoire is in de maak… Weer mooie liedjes doen, lekker jazzen.

En sinds kort ben ik dirigente van een bijna 50 man sterk koor hier in Hooge Mierde, Ti Sento. Erg leuk om te doen al is het soms moeilijk om iedereen tevreden te stellen. Nieuwe leden ( vooral mannen) zijn van harte welkom!

Aan het lesgeven in Sittard bij GL-Productions en aan de samenwerking met de mannen van Midnight Blues is helaas een einde gekomen. Het is toch best wel een pokke-eind rijden vanaf hier naar Zuid-Limburg. Hoewel, eigenlijk valt het wel mee, maar na mijn ziek zijn vind ik autorijden best vermoeiend.

Dus tijd voor nieuwe leerlingen hier in de buurt!

Januari 2014

Na een wondermooie zomer, een schitterende huwelijksdag en 5 dagen later helaas het overlijden van mijn geliefde Jack moet mijn leven toch doorgaan. Muziek is wat me op de been houdt, het lesgeven en natuurlijk het zelf zingen. Mijn mogelijkheid om te vergeten en om Jack te eren. Teksten krijgen meer betekenis, de pijn in mijn hart geeft er meer kleur aan. Ik hoop dat ik de glans die hij aan mijn leven gaf weer terug mag vinden…

Since I’ve been lovin’ you

September 2013: Nog meer nieuws!

Lucie gaat weer jazzen!!

Ik ben er zeer trots op dat ik tijdens Jeker Jazz 2013 in Café In de Boonte Kooj Maastricht mag spelen met niemand minder dan Dirk Van der Linden!! Vrijdag 11 oktober aanvang 21.30…

Verder lekker aan de gang met Blue Minded ( blues rock met jazzy inslag uit België) , eind dit jaar komen de eerste optredens! We zijn nu op zoek naar een podium om de eerste try-out te doen.

Ook rockband Mooze begint vorm aan te nemen, binnenkort meer nieuws hierover.

En natuurlijk nog steeds bezig met St. Louis Slim, Midnight Blues en Lucy Strikes.

En wie gaat er mee naar Spanje? Begin november was het de bedoeling om een zangreis te organiseren naar Egypte, maar door de huidige situatie daar hebben Elly Machtel en ik besloten om uit te wijken naar Spanje. Heb je zin om een weekje lekker te zingen, meld  je dan aan!!

Nieuws! Juli 2013

Zo, veel gebeurd de afgelopen tijd!

Weg bij de Guy Smeets Band, voor mij totaal onverwacht, maar achteraf toch niet zo verkeerd. Ruimte voor nieuwe dingen!

Zoals BLUE MINDED, een belgische band die ontstaan is na het uiteenvallen van Dusty Dollar. Blues, bluesrock, beetje jazzy af en toe. Geïnspireerd door o.a. Freddie King, Led Zeppelin, Walter Trout en Matt Schofield. Vanaf oktober hopen we “stage-klaar” te zijn.

En FREE COMPANY uit Eindhoven. Als uitgangspunt heeft deze band nummers van the Free en Bad Company genomen, maar daar wordt langzamerhand een beetje vanaf geweken… Ook deze band hoopt najaar 2013 de planken op te kunnen.

Een doorstart voor  Lucky Lucy, allereerst met een nieuwe naam: LUCY STRIKES en een nieuwe gitarist te weten Paul Voestermans. Daar wordt Lucie lucky van ;-). Volgende week gaan we de studio in zodat er snel wat nieuws  te beluisteren valt… Een eerste filmpje is al te vinden elders op deze site.

Ook ST LOUIS SLIM is lekker bezig! Wat wijzigingen in de bezetting maar we gaan stug door! Blues van de bovenste plank. Check de bandsite voor alle updates.

En MIDNIGHT BLUES heeft er ondertussen ook zijn eerste optreden opzitten. Lekker relaxte blues uit Roermond.

En verder ben ik samen met Elly Machtel van Zingen in de Zon bezig om een reis naar Dahab te organiseren. Lekker zon, zee, eten, drinken, zingen natuurlijk en als extraatje Reiki. Vertrekdatum 1 november 2013. Er zijn nog plaatsen vrij dus als je mee wil, neem dan even contact met me op. Deze reis is nog niet te vinden op de zingen in de zon site, alle info gaat rechtstreeks via Elly of mij.

En natuurlijk het lesgeven, dat gaat lekker door. Woon je in Limburg en wil je zangles? (of (bas)gitaar-, keyboard-, drumles?) Check dan de site van GL-Productions en schrijf je in voor een proefles!

Verder ben ik links en rechts ook nog weleens op een sessie te vinden zoals deze in Ottenhome Kortenhoef.

Nou, iedereen weer op de hoogte! Have fun! x

Vast bij St. Louis Slim mei 2013

Na een heel leuk eerste optreden tijdens het jazzfestival in Breda in café Bourbon Street, heeft de band besloten niet verder te zoeken naar en andere zangeres… Dus nu voor vast bij st. Louis Slim!!!Na een heel leuk eerste optreden tijdens het jazzfestival in Breda in café Bourbon Street, heeft de band besloten niet verder te zoeken naar en andere zangeres… Dus nu voor vast bij st. Louis Slim!!!

Mei 2013

Per direct mag ik de leadzang gaan doen bij een Rotterdamse bluesband te weten St Louis Slim. even hard aanpoten en dan 11 mei voor het eerst met ze op de planken tijdens het jazzfestival in Breda!!

Fijne recensie op Maastricht Aktueel, oktober 2012

….. Van hoge kwaliteit was ook het optreden van Bart Spits Eurokwartet met zangeres Lucie, dat zorgde voor een swingende zondagmiddag met muzikale uitstapjes richting, soul, pop en swingjazz. Het “duel” tussen saxofonist en zangeres was om je vingers af te likken en het publiek genoot en maakte dit ook kenbaar met een gul applaus…..

Reactie schrijven

Commentaren: 0