Ideeën en uitleg

Het is een hele tijd stil geweest hier op de pagina... Ik heb dan ook niet zo'n leuke tijd achter de rug...

Wel is mijn nieuwe site dus online en ben ik bezig met wat nieuwe muziekdingen zoals onder andere de Lucie Show.

Het woordje "enzo" begint ook op zijn plek te vallen. Ik loop al een tijdje rond met ideeën voor een boek, of blog of een combinatie hiervan over mijzelf en de dingen die ik heb meegemaakt alsook de dingen die ik kook en bak en foto's daarvan. 

Wat mij ook heel tof lijkt is om de cd waar ik samen met een vriend aan heb gewerkt helemaal af te maken en daar een mooi jasje voor te verzinnen... 

Een ding wat me parten speelt is mijn gezondheid, ik moet mijn energie veel beter verdelen nu. De medicijnen die ik slik en de onzekerheid over wat ik nu precies heb maken me erg moe. Ook het verlies van Jack en de situatie die dat met zich mee heeft gebracht zijn dingen die het nodige van mij vragen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0