Het loopt zoals het loopt

Het loopt zoals het loopt.

De Lucie Show was geen lang leven beschoren en nu ben ik, zoals een vriend dat laatst omschreef, een loslopende zangeres. Mmmmm OK, 't zal wel. De laatste 2 optredens die ik met de Lucie Show zou doen heb ik uiteindelijk met (de) Dirk Van der Linden gedaan en het optreden in Waalwijk, wat ik misschien met hen had willen doen, heb ik uiteindelijk met een groep bevriende muzikanten uit de regio gedaan. En het was geweldig, de pre-party van de interland Nederland-Belgie American Football was een groot feestje, en de aanvang van de wedstrijd een unieke ervaring!

En nu, nu heb ik niks meer te zingen; ik doe links en rechts nog wel eens een auditie, maar wat ik precies wil weet ik gewoon niet. Na het uiteenvallen van Blue Minded is het leuke er een beetje vanaf geloof ik. Wellicht dat ik over een tijdje wel weer tegen iets muzikaals aanloop en ik weer zin in zingen krijg, maar  nu effe niet.

Dus ben ik me aan het bezighouden met andere dingen zoals het bakken en decoreren van taarten, koken en, iets heel anders, spirituele dingesen.

Zoals sommigen van jullie wel weten ben ik in 2006 begonnen met Reiki en ben ik in 2013, voordat Jack mijn leven binnenstapte, daar een heel eind in gegroeid (onder leiding van John Derwall) en uiteindelijk beliepen Jack en ik samen een erg mooi spiritueel pad waarop we heel bijzondere dingen tegenkwamen. Nu, bijna 2 jaar na zijn dood, wil ik dat pad weer op.

Omdat toeval niet bestaat liep ik tegen Care for Ever aan en na een tweetal behandelingen staat mijn neus weer de goede kant op en werkt " mijn" Reiki weer als een tierelier! Ik ben er nog lang niet maar de eerste stap is gezet. Komende weken neem ik deel aan een cursus spiritualiteit en wie weet vind ik daar meer duidelijkheid.

De "enzo" van Lucie zingt enzo is op dit moment dus Reiki en taart! Wil je een bijzondere taart, wil je een Reikibehandeling, wil je zangles, of wil je dat ik kom zingen? Dat kan allemaal! :-)

Reactie schrijven

Commentaren: 0