Maart roert zijn staart

Ik ben alweer een tijdje wat actiever aan het zingen en heb na enkele dates (audities klinkt zo officieel) een nieuwe band erbij. Net zoals dat je het niet meteen van de daken roept als je zwanger bent, heb ik  gewacht tot op dit moment om te vertellen dat ik een geweldig leuke nieuwe groep mensen heb gevonden om mijn stem mee te kunnen laten klinken: DRAWBAR BLVD, The Hammond Organ Band. Deep Purple, Stevie Wonder, Robben Ford zijn enkele namen die de revue passeren. Op 25 mei hebben we ons eerste optreden tijden de bluesroute in Cuijk, in de Kansas geloof ik. Dus "you know where to find me then...

 

En Blue Minded zit ook niet stil, onze nieuwe video staat online en onze site: www.blueminded.be is weer up-to-date! Het repertoire is onder de loep genomen en we gaan nu door het leven als Rockin' Blues Band.

Zie hier onze laatste video: Cross Town Traffic, a Jimi Hendrix cover.

Reactie schrijven

Commentaren: 0