Juli/Augustus 2017

Achter de schermen heb ik het lekker druk... Voor de schermen ook wel een beetje.

Afgelopen maand het eerste-optreden-sinds-jaren gehad met Blue Minded gehad, het was nog een beetje wennen links en rechts maar de spirit zat goed! Vanavond gaan we het weer doen, op een mooi podium in een gezellige tuin in Mol (Jazzoet). 

Met The Antones zijn we (tussen de vakanties van de bandleden door) hard aan het werk om klaar te zijn voor ons eerste optreden op 9 september in Spijkenisse en de opnames die hoogstwaarschijnlijk plaatsen op 18 september.

The Stax Cats doen het iets rustiger aan, ook wegens vakanties natuurlijk en omdat één van de katers het effe wat rustiger aan moet doen van de dokter. Maar in november staat sowieso het eerste optreden gepland en wellicht komt er daar nog eentje voor ook!

Mijn leerlingenbestand groeit ook een beetje en ik krijg steeds meer plezier en (zelf-)vertrouwen in het lesgeven en ik word ook steeds vrijer in het toepassen van licht en liefde in mijn lessen. Zingen bestaat uit zoveel meer dan zingen alleen....

Reactie schrijven

Commentaren: 0