Reiki

 

In 2006 kwam ik in aanraking met Reiki. Na een lange periode van meer en minder lekker in mijn vel zitten kwam er een cursus Reiki op mijn pad en heb ik zogezegd"Reiki I" gehaald. Voor mij betekende dat als Hoog Sensitief Persoon (HSP-er zoals dat tegenwoordig genoemd wordt), dat ik er eindelijk achter kwam wat van mij, en wat van de ander was. Dan bedoel ik emoties maar ook lichamelijke ongemakken. Echt heel veel structureels heb ik niet gedaan met mijn Reiki; ik gaf het aan degenen die op mijn pad kwamen en het nodig hadden. Er zijn ook momenten geweest dat ik Reiki helemaal vergat.

 

In 2012 zat ik  na een scheiding en een stuurloze periode weer wat in de put en kwam ik in contact met een Reikimaster. Hij zette me door een combinatie van Reiki en Chakra-healing weer met beide benen op de grond en het leven nam een wonderschone wending. Wat er toen verder gebeurde vertel ik je graag, maar niet op deze plek.

 

Eind 2015 volgden mijn huidige partner en ik een basis cursus spiritualiteit waarbij allerlei technieken aan bod kwamen. Meditatie, uitleg over chakra's, wat aromatherapie, aura's zien, numerologie, en nog veel meer. En dat smáákte ook naar meer...

Daarom  hebben wij samen afgelopen jaar een cursus communicatie, bewustwording en zingeving ("meditatie" noem ik het voor het gemak) gevolgd en daar heb ik het licht gezien.

Mijn naam "Lucie" betekent licht en ik denk dat ik die naam heb gekregen omdat ik licht mag brengen. Licht als in verlichting van lichamelijke klachten, licht als in een licht schijnen op een situatie, en natuurlijk ook licht of plezier door mijn zingen... Ik noemde mezelf laatst zelfs een lichtwerker en dat voelde heel goed!

 

Misschien kan ik jou ook wat licht geven door middel van Reiki en/of gesprekken? Schrijf of bel me voor een afspraak.