Tja, wie ben ik? Ik ben geboren in de vroege jaren '70 van de vorige eeuw en ben opgegroeid in een klein dorpje op de Brabantse zandgronden. Daar kwam ik al vroeg in aanraking met muziek; mijn broers en zus hadden muziekles en mijn ouders hielden ook erg van muziek.

 

Toen ik een jaar of 8 was of zo kwam de harmonie langs met de vraag of ik deel van hen wilde uitmaken en na een paar maanden theorieles (AMV) kreeg ik een cornet in mijn handen gedrukt. Enige tijd later werd dat een corhoorn (koffiepotje) en nog wat later een waldhoorn. Dat waldhoorn spelen vond ik zo leuk dat ik een carriere in de muziek voor ogen had. Dus tijdens mijn middelbare school periode ben ik piano,- en zanglessen gaan volgen en deed ik de vooropleiding hoorn op het conservatorium van Tilburg.

 

Helaas werd ik na de HAVO niet aangenomen op de vakopleiding voor hoorn ( ik speelde fantastisch maar wist niet goed hoe te studeren). Toen heb ik de hoorn laten schieten en ben ik gaan zingen. Na mijn VWO examen ben ik naar Maastricht verhuisd om daar aan het conservatorium Jazz zang/ lichte muziek te gaan studeren.

 

Nadat ik, zonder diploma, 3 jaar later met mijn studie stopte ben ik uiteindelijk gaan werken als taxichauffeuse en callcenteragent. Ook heb ik tussendoor nog een diploma als restaurant gastvrouw gekregen.

In al die jaren voor, tijdens en na het conservatorium ben ik natuurlijk wel blijven zingen in allerlei bands en met allerlei muzikanten.

 

Uiteindelijk trok de muziek zo hard  en heb ik in 2012 mijn lesbevoegdheid zang behaald en ben ik in 2013 begonnen met mijn eigen zaak als zangdocente en zangeres:

Lucie zingt enzo.